Den perfekta packningen

Nu kanske man har börjat känna sig inspirerad av att göra sin allra första resa till en yoga resort, att ta steget mot ett mer avslappnat och hälsosamt liv. Men som alltid när man reser någonstans så är den stora frågan vad man ska lägga ner i resväskan. Ska man på chartersemester vill man ha med sig svala kläder som man inte svettas ihjäl i men samtidigt varmare kläder om det mot förmodan skulle vara kyligt, aldrig är vi riktigt säkra på vad vi ska packa ner. Därför kommer här lite tips på vad du kan tänkas behöva under en vistelse på en yoga resort. Med tanke på den variation människor väljer när de ska åka på sina unika upplevelser så är det inte så konstigt att det blir allt mer populärt att åka på dessa yoga resorter. Vare sig man planerar en resa i närheten eller en djupare resa utomlands finns det 6 saker man absolut inte får glömma att packa med sig.

Bekväma leggings

Först och främst har vi leggings, ett par bekväma och flexibla leggings är ett must have på alla yoga retreats. Detta plagg är något du förmodligen kommer bära varje dag under din vistelse eftersom de är så otroligt bekväma och passar perfekt att ha på yogaklasserna eftersom de tillåter dig att röra dig fritt utan något extra tyg i vägen. Dessa är dock inte bara bekväma att ha under lektionerna utan de är det mest bekväma och perfekta plagget man kan ha under tiden mellan aktiviteter, när man bara slappar och när man äter.

Dova färger

Risken finns att man vill packa med sig alla leggings man har, men det är bättre att tänka smart och antingen tvätta eller återanvända leggingsen så packningen inte  blir så tung. Ett par högkvalitativa leggings som är svettresistenta är idealiska att använda fler gånger utan att tvätta. Packar man dessutom färre leggings i dova färger så har man utrymme för toppar i klara färger och tryck, andra lägger mer märke till dina toppar än dina byxor så det är bättre att satsa på detta.

Mindre packning

Vill man minska sin packning än mer kan man välja att ta med sig atletiska linnen med inbyggda bh:ar som inte bara är praktiska, de är även väldigt bekväma. Som en bonus kan dessa eliminera en del packning då man inte behöver ha med sig flera bh:ar. Stödet i linnet beror på dina mått, har du en större byst bör du undvika tunga stöd bh:ar eftersom dessa kan begränsa dig i sin flexibilitet under lektioner. Dessutom kan det tajta materialet bli en bidragande faktor till svett.

Lösa och lätta

Under meditationslektioner då man sitter ner vill man ha så bekväma kläder som möjligt, där kanske inte tajta leggings är det bästa valet. Här kan ett par lösa mjukisbyxor vara det bättre valet då dessa tillåter en att sitta ner under en längre period utan att distraheras av de alldeles för tajta kläderna. Dock bör man tänka på att inte ha för tunga och klumpiga byxor, det slutar endast med att dessa är i vägen och blir distraherande.