Fantastiska yoga

I den förra artikeln beskrev jag hur yoga har hjälpt mig bli en bättre person. Nu för tiden har jag enklare att kontrollera mina negativa tankar och känslor och jag känner mig också fysiskt starkare. Jag är inte begränsad av min kropp eller mina tankar. Något som har gjort att jag har det enklare för att kontrollera mina känslor. Det finns massor av fördelar med att utöva yoga under sin fritid och jag rekommenderar verkligen dig som läser det här att testa på hur det är att testa på yoga i alla fall en gång. Men om det inte är något för dig så är det också okej. Men det viktigaste är att man testar på det. För det finns verkligen flera fördelar som går att få från det. Jag vill fortsätta i samma spår genom att fortsätta skriva ner några av de fördelarna jag har märkt av sedan jag började träna yoga. Så med det sagt. Här kommer ytterligare några fördelar med att träna yoga.

Håller mig fokuserar och mer

I dagens tid med teknologi, sociala medier och där vi förväntas vara ständigt uppkopplade och tillgängliga hela tiden så kan det vara svårt att hålla fokus. Och nu när vi har mobiler med oss var vi än går som suger in oss i just den destruktiva kraften så är det nästan omöjligt. För om du tänker efter: när åt du senast frukost, lunch eller middag själv utan att din mobil var i din hand? Nu för tiden gör jag ett aktivt val i att undvika detta varje dag och försöker istället att rikta min uppmärksamhet mot vad som händer framför mig. Vare sig det är i mitt arbete, privatliv eller någon annanstans så har det gjort att jag lever mer i nuet än jag gjorde förut. Men det hjälper mig också bearbeta de problem jag har och att sätta saker i perspektiv.

 

Hantera de bra och dåliga dagarna

Livet kan verkligen suga och vissa dagar är underbara medan andra verkligen är botten. Det kommer aldrig att förändras utan vad du kan göra är att förändra din inställning i hur du tacklar de dagarna. Och det är något jag lärde mig att göra mycket bättre i takt med att jag började träna yoga. Jag kan inte säga att mitt liv har blivit en dans på rosor sedan jag började med yoga men jag har verkligen fått ett par nya verktyg kring hur jag kan tänka och använda de negativa tankarna för att istället omvandla dem till något positivt.

I ett med naturen

Jag förlorade min bästa vän samma år som jag började att träna yoga. Jag var 20 år gammal och var helt sänkt över det faktum att döden hade klivit in i mitt liv under en sådan tidig ålder och tagit en av mina bästa vänner ifrån mig. Jag sörjde under flera år och blev nästan själv förstörd av det. Och ju mer jag kände att jag förlorade, desto mer riktade jag min energi mot yoga för att känna trygghet.