Yoga i Stockholm

Yoga är en väldigt gammal form av träning som inte bara tränar kroppen utan även sinnet. Har man det stressigt i sin vardag så är det en mycket bra ide att pröva på just yoga eftersom det är en träningsform som lär en att träna på att kunna vara i nuet. I yogan så lär man känna kroppen samtidigt som man även tränar balans och smidighet. Många tror att yoga är svårt, att det är en form av träning som bara går ut på att stå i avancerade ställningar men yoga är så mycket mer än bara de fysiska ställningarna. Sanningen är den att yoga är en träningsform som passar alla vilket kanske ibland kan låta för bra för att vara sant men så är det inte, det är helt sant att yoga passar alla. Det finns nämligen många olika former av yoga, det gäller bara att hitta den yogan som passar en själv bäst. Vill man börja träna yoga och dessutom bor i Stockholm så finns det många möjligheter till att göra det. I Stockholm finns det många riktigt bra yogastudior men vilken studio är egentligen den bästa i Stockholm?

5 av de bästa studiorna i Stockholm

Altromondo yoga är en riktigt bra yogastudio som ligger belägen på Östermalm i Stockholm. Det går att träna många olika former av yoga på Altromondo yoga och dessutom bör man förvänta sig riktigt duktiga och erfarna lärare som verkligen kan sin grej.

Yogashakti är ett riktigt toppen ställe för den som gillar yoga då de båda erbjuder behandlingar, yogaklasser, kurser och workshops. Yogashakti har inte bara en studio utan två stycken och båda ligger på Södermalm (Slussen och Mariatorget) i Stockholm. Vill man träna Anusara eller Viryayoga så är det hos Yogashakti man bör börja träna yoga även fast de erbjuder många andra former av yoga också.

Atmajyoti som finns i Vasastan i Stockholm är det ultimata stället att träna yoga på om man inte har prövat på yoga innan eller bara tränat väldigt lite. Det kan nämligen vara svårt att veta vilken yogaform som är den bästa och där kan atmajyoti vara en hjälpande hand. Bland annat så erbjuder studion ett 10-dagarkort vilket kan vara bra att börja med.

Mamita sthlm är en annan yogastudio som ligger i Vasastan i Stockholm. Det finns många anledningar till att förälska sig i just Mamita sthlm. Studion erbjuder dels många riktigt bra yogaklasser och workshops men det är långt ifrån det enda som erbjuds. Vill man må riktigt bra kan det ibland krävas mer än bara yoga och det är därför som studion även erbjuder professionell coaching för den som behöver det samt samtal och terapi.Yogaire som ligger på Östermalm i Stockholm är den perfekta yogastudion för den som vill testa på något annorlunda. På studion kan man nämligen bland annat träna anti gravity yoga vilket är en form av yoga där man tränar tillsammans med en hammock som hänger från taket. Vill man träna någon annan form av yoga så är det också möjligt att göra det.